Ha nem csak ajánló szeretnél lenni

Hallgasd tovább!

Tovább….

“….A tisztánlátás kedvéért tudd azt, hogy vannak, akik nem ajánlóként kezdenek. Az előző példáknál maradva az ügyvédek, ingatlanközvetítők, egyeteme végzettek stb. Ha te nem vagy ebben a csoportban, de magasabb szinten kívánsz játszani, annak első lépés, hogy el kell jönnöd a szemináriumra, ahol a teljes ellátáson kívül induló csomagot is kapsz. Ezen kívül, hónapokon belül tanfolyamainkon elvégezheted ezt a két szakmát adó képzést is. Persze ajánlókét, amikor kezdesz nekem mindent meg kell adnom hogy mielőbb sikereket érj el. Ennek okán elsőként beregisztrállak és kapsz egy munkatársi számot. Onnantól hozhatsz magadnak munkatársakat, akik után jutalékot kapsz.
Egy szegedeni barátom venni akart ingatlant és ehhez 3 ingatlanirodát keresett meg. Ezek közül kettő iroda már használja a rendszerünket
Így is lehet.
Tudod az élet nagyon rafinált.
Sokszor felajánl dolgokat, amiket nem veszünk észre.
Nincs rá figyelmünk.
Amikor megismered részleteiben az SRL -t, ez ezután másként lesz. Bocsánat van még egy szereplő a játékban a Simple Red Home Kft. Ahol az ingatlanos dolgainkat kezelik.
Létrehozhatsz a Fészen egy csoportot. Oda készíthetsz posztokat, amiben munkatársakat keresel. Ha ez kész, akkor onnan megosztod különböző hirdető oldalakon.
Nehezen hiszem, hogy heti egy munkatárs jelentkező nem jön össze.
Jómagam huszonhét posztot tudok megosztani 1 óra alatt.

Milyen hardwer szükséges a haladáshoz?
Jó ha van egy pc -d vagy laptopod a telefonodon kívül. /Hogy miért arról majd később./ Egy nyomtató, ha lehet színes. Természetesen internet vonal, hogy tudj otthonról is dolgozni. Elsőre ezeknek a lehetőségeknek a megteremtése is elég. Például, ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol ez megvan.
Nem tudom, milyen mélységig vagy számítógép szakértő, de azt tudom, hogy bármit megtudok neked tanítani. Ehhez írott és grafikus anyagok állnak a rendelkezésemre.
Ennyi egyelőre elég. Végül egy jó tanács. Attól a naptól, amikor eldöntötted, hogy regisztrálsz, azt javaslom, hogy a környezetedben Én az javaslatom, hogy tartsd titokban, addig, amíg komolyabb jutalék nem lesz.
Ne engedd, hogy mások mondják meg neked, hogy mi jó.
Állj ki magadért.”

A következő rész címe..
Mi kell ahhoz, hogy valaki ingatlan ajánló lehessen?

Az elérhetőségeim:
htj@hajdutiborjeno.hu
Hajdú Tibor Jenő +36706005596

itt használd a “Messenger” -t.